• de Waterkant

Organisatie

Soebhas Mahesh -Voorzitter

Image is not available

Kort na de oprichting van Sociëteit de Waterkant op 13-12-1987 ben ik lid geworden. In de daaropvolgende jaren heb ik een bijdrage geleverd binnen besturen, ballotagecommissies en andere functionele organen. Ik ben drager van Speld van verdienste en op 27-3-2011 benoemd tot Erelid. Binnen de sociëteit ben ik bekend onder de leden en wie mij goed kent weet dat ik van mensen hou en mensen van mij houden. Mijn werk als bedrijfsarts oefen ik nog steeds met veel plezier uit. ‘Mens en werk’ geven mij voldoening.
s.mahesh@casema.nl

Cynthia Spalburg – 1e secretaris

Image is not available

Buitengewoon lid – omdat ik de leeftijd van 25 nog niet had bereikt- op de oprichtingsdatum van 13-12-1987, thans gewoon lid. Vanwege mijn betrokkenheid bij verschillende activiteiten van de vereniging is mij de Speld van Verdienste toegekend (1997). Lid van de Verificatiecommissie van 1997-2001, Commissaris Algemene Zaken in 2002, penningmeester van 2003-2009, secretaris vanaf het jaar 2016. Verder word ik blij van het contact met mijn familie en dierbare vrienden, cijfers laten spreken, dansen, koken, reizen en van gele bloemen.
cynthia.spalburg@gmail.com

Carl Klaverweide – ondervoorzitter

Image is not available

Na geïntroduceerd te zijn in september 1992 werd ik in 1993 lid van de Sociëteit. De gezelligheid gecombineerd met goede gesprekken spraken mij direct aan. Naast de verschillende leuke activiteiten vind ik de lezingen met verschillende interessante onderwerpen waardevol. Ook het warme contact met de vele vrienden en kennissen horen hierbij. De laatste 12 jaar heb ik mij ingezet bij diverse activiteiten. Tussen april 2013 en april 2015 heb ik bestuursfuncties als penningmeester en voorzitter bekleed. Sinds november 2016 heb ik de functie van vicevoorzitter in het door de leden gekozen interim bestuur aanvaard.
carl.klaverweide@planet.nl

Lucille Wijnstein – 2e secretaris

Image is not available

Sinds 2009 lid en vanaf toen actief binnen verschillende besturen, ballotage commissie en organisatie activiteiten. De gezelligheid en warme ontmoetingen binnen De Waterkant zijn voor mij de redenen betrokken te blijven.
lucille.lionarons@gmail.com

Garry Louz – comm. algemene zaken

Image is not available

In het dagelijks leven ben ik vader van drie kinderen, waarvan één nog voltijds studeert. Ook ben ik grootvader van twee kleinkinderen.
Ik werk bij het Ministerie van Defensie als Hoofd sectie Operationele Verwerving, en HR-adviseur op de afdeling Inkoop IT. In mijn loopbaan heb ik o.a. studies gedaan als Communicatie en Strategisch HR.
Sociëteit de Waterkant is niet alleen een vriendenvereniging, maar stelt je in de gelegenheid serieus je netwerk uit te breiden. En natuurlijk de bekende gezelligheid onder leden en introducés tijdens de vele activiteiten.
garrylouz@hotmail.com

Henry Vervuurt – 1e penningmeester

Image is not available

Oudjaarsfeest van 31 december 2011 was mijn 1e bezoek aan de Sociëteit. Hierna werd ik regelmatig geïntroduceerd door vrienden. Deze zelfde vrienden groep heeft mij overgehaald om lid te worden en zo gebeurde het. In 2015 werd ik lid. Voor mij is het ontmoeten van vrienden en gelijkgestemden in combinatie met de Waterkant activiteiten (eten, drinken, dansen en de swieti tories) de reden dat ik er kom. In 2018 ben ik toegetreden tot het bestuur als penningmeester. Reden voor het toetreden: “mensen maken de Sociëteit”. Als bestuurder geef ik wat terug van de warmte en vriendschap die ik ontvang.
henryvervuurt@gmail.com

previous arrow
next arrow

Slider

 

Met de muispijl op de foto’s, zet je de slideshow stil.

 

Coördinator: drs. Carlotte Abrahams

 

Lid: ir. Gilbert Elstak

Lid: drs. Soerin Mahesh

Lid: dr. Meredith Sedney

Lid: mr. Carmelita Zeyl Terzol

 

Voorzitter: Arie Milzink

Lid: Mavis Aanen

Lid: Kamlie Jagesar

Lid: Jules Lieveld

 

 

drs. Henriëtte van Bussel
mr. dr. Hugo Fernandes Mendes
Duncan Jap Tjong, MITM
mr. John Limon
drs. Ram Ramlal