• de Waterkant

Organisatie

Rajen Budhu Lall -Voorzitter

Image is not available

Sinds 1997 lid van onze Sociëteit en heb met mijn gezin veel mooie momenten mee mogen maken met onze Waterkantfamilie. Sociëteit de Waterkant bestaat inmiddels ruim 32 jaar en dat is te danken aan actieve (gezins)leden die elk op hun eigen wijze invulling geven aan hun lidmaatschap en natuurlijk ook aan de trouwe introducés. Voor mij is dit een derde bestuurslidmaatschap en ik ben daarnaast ook in de lezingencommissie actief geweest.
rajenbudhulall@hotmail.com

Henry Vervuurt – Penningmeester

Image is not available

Oudjaarsfeest van 31 december 2011 was mijn 1e bezoek aan de Sociëteit. Hierna werd ik regelmatig geïntroduceerd door vrienden. Deze zelfde vrienden groep heeft mij overgehaald om lid te worden en zo gebeurde het. In 2015 werd ik lid. Voor mij is het ontmoeten van vrienden en gelijkgestemden in combinatie met de Waterkant activiteiten (eten, drinken, dansen en de swieti tories) de reden dat ik er kom. In 2018 ben ik toegetreden tot het bestuur als penningmeester. Reden voor het toetreden: “mensen maken de Sociëteit”. Als bestuurder geef ik wat terug van de warmte en vriendschap die ik ontvang.
henryvervuurt@gmail.com

Garry Louz – Comm. Recreatie

Image is not available

In het dagelijks leven ben ik vader van drie kinderen, waarvan één nog voltijds studeert. Ook ben ik grootvader van twee kleinkinderen.
Ik werk bij het Ministerie van Defensie als Hoofd sectie Operationele Verwerving, en HR-adviseur op de afdeling Inkoop IT. In mijn loopbaan heb ik o.a. studies gedaan als Communicatie en Strategisch HR.
Sociëteit de Waterkant is niet alleen een vriendenvereniging, maar stelt je in de gelegenheid serieus je netwerk uit te breiden. En natuurlijk de bekende gezelligheid onder leden en introducés tijdens de vele activiteiten.
garrylouz@hotmail.com

previous arrow
next arrow

Slider

 

 

Met de muispijl op de foto’s, zet je de slideshow stil.

 

Coördinator: drs. Carlotte Abrahams

 

Lid: ir. Gilbert Elstak

Lid: drs. Soerin Mahesh

Lid: dr. Meredith Sedney

Lid: mr. Carmelita Zeyl Terzol

 

Voorzitter: Arie Milzink

Lid: Mavis Aanen

Lid: Kamlie Jagesar

Lid: Jules Lieveld

 

 

drs. Henriëtte van Bussel
mr. dr. Hugo Fernandes Mendes
Duncan Jap Tjong, MITM
mr. John Limon
drs. Ram Ramlal