Lidmaatschap

Het lidmaatschap heeft veel voordelen, zoals in de eerste plaats lid zijn van onze grote familie. Daarnaast als eerst op de hoogte zijn van onze activiteiten. Voorrang bij inschrijving: indien wij over een beperkte ruimte beschikken waarvoor een maximum aantal deelnemers geldt, vragen wij de leden vooraf aan te melden. Korting voor deelname bij de activiteiten waarbij er extra entreegeld wordt geheven. Let wel: de toegang tot de normale sociëteitsavonden is gratis voor leden.

 

Soorten lidmaatschap

Sociëteit De Waterkant heeft de volgende categorie leden die jaarlijks contributie verschuldigd zijn:

Gewone leden zonder partner € 95

Gewone leden met partner € 120

Buitengewone- en begunstigde leden zonder partner € 47,50

Buitengewone- en begunstigde leden met partner € 60,00

Het inschrijfgeld bedraagt € 20 en wordt bij aangaan van het lidmaatschap van alle nieuwe leden geïnd.

 

Aanbod van activiteiten

De tweede en laatste zondag van de maand dan vinden onze sociëteitsactiviteiten plaats. De laatste zondag zijn de sociëteitsavonden met swingende dansmuziek en heerlijk Surinaams eten. De tweede zondag van de maand, een gevarieerd lezingen programma minstens 7 x per jaar. De jaarlijkse boottocht, waar circa 500 personen aan deelnemen. Leuke buitenlandse reizen, De familie- sportdag in een mooie groene omgeving. High tea met een Surinaams tintje. Kerstgala in stijl en traditiegetrouw het Eindejaarsfeest.

 

Vaste honk

Onze vaste honk van waaruit onze terugkerende activiteiten plaatsvinden is het statige pand van de  kunstenaarsgenootschap Pulchri Studio, Lange Voorhout 15 te Den Haag. In deze stijlvolle en zeer artistieke ambiance is het fijn vertoeven in de sociëteitsruimte en de Louis XV zaal.

 

Aanmelding

Sociëteit De Waterkant is bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die zich herkennen in onze doelstelling. Het aanmeldingsformulier kan worden verkregen via het secretariaat. Nadat Aspirant-leden het volledig ingevulde aanmeldingsformulier hebben ingediend worden zij uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de ballotage commissie. Deze commissie is er om onze goede sfeer te handhaven. Zij geven verdere informatie over onze gebruiken en gewoonten.