Waarom lid worden?

Waarom bij Sociëteit “De Waterkant” (SDW)?

De naam Sociëteit doet misschien denken aan een studenten- of een stijve herenclub. Integendeel; de Waterkant is een gezellige vriendenkring die toegankelijk is voor man en vrouw. Wij hebben swingende maandelijkse sociëteitsavonden met goede dansmuziek en heerlijk eten. Dan zijn er nog de andere activiteiten zoals: 9 x per jaar een lezing, de jaarlijkse boottocht (altijd een succes), leuke buitenlandse trips, familiedag in een mooie groene omgeving (neem je familie en vrienden dan gerust mee), High tea (geweldig met een Surinaams tintje), Kerstgala (super!), en traditiegetrouw Eindejaars – c.q. Nieuwjaarsfeest. Kortom veel Partytime, naast voor wie dat wil, ook de ernst van een goed lezingen programma.

SDW wil de komende periode veel aandacht besteden aan 40plus leden of jonger, dus join us now. U kunt een inbreng hebben en mede vorm helpen geven aan Young SDWSDW is een fijne en veilige sociëteit voor u, uw vrienden, vriendinnen en familie.

Bij SDW hebben vrouwen een creatieve inbreng in activiteiten , en het homogeniseren van het groepsproces. Hierdoor zijn ze een enorme verrijking voor de Club;  kun je gerust stellen.
Bent u eenmaal lid dan kunt u ze gerust meenemen naar één van onze avonden en wellicht willen ze later ook lid worden. Lijkt het u wat, kom dan eens eerst langs als introducé en beslis daarna of u lid wordt.

 

Raadpleeg ook onze website voor meer informatie of bel één van de bestuursleden.

SDW, een op Suriname en Surinamers georiënteerde sociëteit, en bestaat al bijna 30 jaar. Het zijn jaren van bloei geweest en in die periode hebben velen met genoegen de weg naar onze gezellige club aan de statige Lange Voorhout in Den Haag weten te vinden.  Daar houden wij in het monumentale pand van de Pulchri studio onze maandelijkse sociëteit avonden/bijeenkomsten. Historie en ontstaan van SDW zijn op onze website beschreven onder het kopje “over ons”

SDW kent nu al jaren, partners niet meegerekend, ongeveer 200 leden waaronder ook jongeren. Wij zijn niettemin, met het oog op de toekomst, op zoek naar meer 40 plüs leden; jonger mag natuurlijk ook. De goede afgelopen 29 jaren zien wij daarbij absoluut als een inspiratie voor de toekomst, maar met u erbij belooft het gewoon nog leuker en gezelliger te worden

Meldt u zich daarom alvast aan als introducé en beleef een van onze Sociëteitsavonden. Wie weet wordt u dan al gauw lid. Spijt zul je er in elk geval niet van hebben. De huidige lidmaatschapsbijdrage ( goedgekeurd op de ALV van 29 maart 2015 ) is met € 90, – per jaar laag gehouden.

In het begin, eigenlijk zolang u dat zelf nodig vindt, wordt u goed opgevangen en wegwijs gemaakt binnen de sociëteit. Ook zullen wij op gezette tijden met 40 plussers en andere nieuwkomers om de tafel gaan zitten om hun opmerkingen en wensen aan te horen t.b.v. continuous improvement”

Hiervoor kunt u het Enqueteformulier gebruiken . Klik hier om naar het formulier te gaan.