• de Waterkant

Organisatie

Image not available

Garry Louz, commissaris algemene zaken

Mijn naam is Garry Louz , 60 jaar.
In het dagelijks leven ben ik vader van drie kinderen, waarvan één nog voltijds studeert. Ook ben ik grootvader van twee kleinkinderen.
Ik werk bij het Ministerie van Defensie als Hoofd sectie Operationele Verwerving , en HR-adviseur op de afdeling Inkoop IT. In mijn loopbaan heb ik o.a. studies gedaan als Communicatie en Strategisch HR. Sociëteit de Waterkant is niet alleen een vrienden vereniging, maar stelt je in de gelegenheid serieus je netwerk uit te breiden. En natuurlijk de bekende gezelligheid onder leden en introducés tijdens de vele activiteiten.
garrylouz@hotmail.com

Image not available

Lucille Wijnstein – 2e secretaris

Sinds 2009 lid en vanaf toen actief binnen verschillende besturen, ballotage commissie en organisatie activiteiten. De gezelligheid en warme ontmoetingen binnen De Waterkant zijn voor mij de redenen betrokken te blijven.
lucille.lionarons@gmail.com

Image not available

Soebhas Mahesh – voorzitter

Kort na de oprichting van Sociëteit de Waterkant op 13-12-1987 ben ik lid geworden. In de daaropvolgende jaren heb een bijdrage geleverd binnen besturen, ballotage commissies en andere functionele organen. Ik ben drager van Speld van verdienste en op 27-3-2011 benoemd tot Erelid. Binnen de sociëteit ben ik bekend onder de leden en wie mij goed kent weet dat ik van mensen hou en mensen van mij houden. Mijn werk als bedrijfsarts oefen ik nog steeds met veel plezier uit. ‘Mens en werk’ geven mij voldoening.
s.mahesh@casema.nl

Image not available

Cynthia Spalburg – 1ste secretaris

(Buitengewoon) lid sinds 13-12-1987. Drager van de Speld van Verdienste (1997), lid Verificatie commissie (1997-2001), Commissaris Algemene Zaken (2002), penningmeester (2003-2009).Verder word ik blij van het contact met mijn familie en dierbare vrienden, mm (mooie mensen) van binnen en van buiten, stoeien met cijfers, dansen, koken, reizen en geel oranje bloemen.
cynthia.spalburg@gmail.com

Image not available

Carl Klaverweide – ondervoorzitter

Na geïntroduceerd te zijn in september 1992 werd ik in 1993 lid van de Sociëteit. De gezelligheid gecombineerd met goede gesprekken spraken mij direct aan. Naast de verschillende leuke activiteiten vind ik de lezingen met verschillende interessante onderwerpen waardevol. Ook het warme contact met de vele vrienden en kennissen horen hierbij. De laatste 12 jaar heb ik mij ingezet bij diverse activiteiten. Tussen april 2013 en april 2015 heb ik bestuursfuncties als penningmeester en voorzitter bekleed. Sinds november 2016 heb ik de functie van vicevoorzitter in het door de leden gekozen interim bestuur aanvaard.

carl.klaverweide@planet.nl

 

Met de muispijl op de foto’s, zet je de slideshow stil.

 

Coördinator: drs. Carlotte Abrahams

 

Lid: ir. Gilbert Elstak

Lid: drs. Soerin Mahesh

Lid: dr. Meredith Sedney

Lid: mr. Carmelita Zeyl Terzol

 

Voorzitter: Arie Milzink

Lid: Mavis Aanen

Lid: Kamlie Jagesar

Lid: Jules Lieveld

 

 

drs. Henriëtte van Bussel
mr. dr. Hugo Fernandes Mendes
Duncan Jap Tjong, MITM
mr. John Limon
drs. Ram Ramlal