• de Waterkant

Organisatie

 • Lucille Wijnstein – commissaris alg.zaken

  Sinds 2009 lid en vanaf toen actief binnen verschillende besturen, ballotage commissie en organisatie activiteiten. De gezelligheid en warme ontmoetingen binnen De Waterkant zijn voor mij de redenen betrokken te blijven.. lucille.lionarons@live.nl

 • Soebhas Mahesh – voorzitter

  Kort na de oprichting van Sociëteit de Waterkant op 13-12-1987 ben ik lid geworden. In de daaropvolgende jaren heb een bijdrage geleverd binnen besturen, ballotage commissies en andere functionele organen. Ik ben drager van Speld van verdienste en op 27-3-2011 benoemd tot Erelid. Binnen de sociëteit ben ik bekend onder de leden en wie mij goed kent weet dat ik van mensen hou en mensen van mij houden. Mijn werk als bedrijfsarts oefen ik nog steeds met veel plezier uit. ‘Mens en werk’ geven mij voldoening.
  s.mahesh@casema.nl

 • Cynthia Spalburg – Secretaris

  (Buitengewoon) lid sinds 13-12-1987. Drager van de Speld van Verdienste (1997), lid Verificatie commissie (1997-2001), Commissaris Algemene Zaken (2002), penningmeester (2003-2009).Verder word ik blij van het contact met mijn familie en dierbare vrienden, mm (mooie mensen) van binnen en van buiten, stoeien met cijfers, dansen, koken, reizen en geel oranje bloemen.
  cynthia.spalburg@gmail.com

 • Carl Klaverweide – onder voorzitter

  Na geïntroduceerd te zijn in september 1992 werd ik in 1993 lid van de Sociëteit. De gezelligheid gecombineerd met goede gesprekken spraken mij direct aan. Naast de verschillende leuke activiteiten vind ik de lezingen met verschillende interessante onderwerpen waardevol. Ook het warme contact met de vele vrienden en kennissen horen hierbij. De laatste 12 jaar heb ik mij ingezet bij diverse activiteiten. Tussen april 2013 en april 2015 heb ik bestuursfuncties als penningmeester en voorzitter bekleed. Sinds november 2016 heb ik de functie van vicevoorzitter in het door de leden gekozen interim bestuur aanvaard.
  carl.klaverweide@planet.nl

 • Bert Odijk – Penningmeester

  Ik ben sinds 1993 lid en heb als penningmeester in verschillende besturen zitting gehad. De verschillende, veelzijdige activiteiten spreken mij aan evenals de prettige ongedwongen sfeer onder de leden.
  odijkconsult@gmail.com

 

Met de muispijl op de foto’s, zet je de slideshow stil.

 

Coördinator: drs. Carlotte Abrahams

 

Lid: ir. Gilbert Elstak

Lid: drs. Soerin Mahesh

Lid: dr. Meredith Sedney

Lid: mr. Carmelita Zeyl Terzol

 

Voorzitter: Joyce Tijtel

Lid: Mavis Aanen

Lid: Kamlie Jagesar

Lid: Wim Menke

Lid: Odette Owen, secretaris

 

 

drs. Henriëtte van Bussel
mr. dr. Hugo Fernandes Mendes
Duncan Jap Tjong, MITM
mr. John Limon
drs. Ram Ramlal